Category: Studere ved et universitet

Innhent all mulig informasjon

 

For å velge riktig studium og universitet er det viktig å være godt informert om hva som tilbys hvor og hva de ulike studiene innebærer. Det kan være lurt å lese om de ulike universitetene og studietilbudene, noe man kan gjøre på de mange nettsidene til universitetene.

Her finner man masse informasjon om de ulike studiene og andre typer tilbud som finnes ved universitetene. Det er ikke alltid man føler man har en god nok oversikt selv om man leser all denne informasjonen.

Det kan da være lurt å kontakte noen som jobber på universitetet eller studentrepresentanter fra de forskjellige studiene. Å snakke med folk som selv studerer det man lurer på om man skal studere er en veldig god idé fordi de kan gi deg all praktisk informasjon og dele sine erfaringer.

Å benytte seg av alle mulige hjelpemidler og informasjonskanaler er altså helt essensielt å gjøre dersom man er usikker på valg av studier. Det kan til tider føler litt overveldende med all informasjonen man får kastet mot seg, da er det viktig å ta seg god tid.

admin