Category: Ymse

En verden med trendsettere

Bloggere har blitt noen av de viktigste moteikonene i løpet den siste tiden. Flere og flere følger med på livet til ulike bloggere, og disse er derfor blitt store forbilder for mange unge mennesker. I tillegg tjener bloggerne rått når det gjelder fremvisning av ulike produkter, det være seg alt fra solbriller til skotøy og klær. Du finner alt fra moteblogger og mammablogger til reiseblogger og teknoblogger. Det finnes nesten ingen grenser for temaer, men de aller største og viktigste bloggene er nesten alltid moteblogger. Det betyr at dagens trendsettere er vanlige folk blant oss selv, som oppnådd bedømmelse takket være sine skriverier og fine bilder.

Blogging og studier

Stadig flere vil bli universitet utdannet, men samtidig fortsette som trendsettere. Mange bloggere har begynt i veldig ung alder, men ettersom populariteten øker finner de kanskje ut at det kan være nyttig å studere ved siden av bloggingen. Andre starter å blogge samtidig som de studerer, kanskje for å ha et sted hvor de kan lufte tankene sine og slappe av fra studiene. Andre skaper spennende reiseblogger som gjør at de kan reise rundt i verden, samtidig som de tjener masse penger. I dette tilfellet er det helt sikkert mange som benytter seg av nettstudier. Som blogger må du uansett ha tilgang til Internett. Det som kjennetegner de fleste populære bloggerne, er at de er motebevisste og gjerne vakre og unge. Vi mennesker har nemlig en tendens til å velge forbilder etter utseende.

Finn bloggestilen på nett

Det finnes flere rimelige nettbutikker hvor du kan få tak i klær og tilbehør for å kunne kle deg som favorittbloggeren din. Hos Footway.no finnes det et enormt utvalg i sko, og det beste er at det du bestiller på nett nesten alltid har faste lave priser. Det finnes også mange solbrillebutikker på nettet. Her kan du kjøpe dyre merkebriller til en mye lavere pris, slik at også du kan gå rundt med lekre Celine eller Ray-Ban solbriller, akkurat som den bloggeren du følger hver dag. Bloggerne har nesten alltid på seg dyre merkevarer. Disse finner du enkelt og rimelig via et raskt søk på nettet. Uansett, det å tenke på hvordan man kler seg har en stor innvirkning på folk rundt deg. Mange opplever at deres status i nærmiljøet øker når de kler seg i flotte merkevarer.

Rebecka